Veelgestelde vragen

Heb je een algemene vraag? Check dan even de veelgestelde vragen hieronder. Nog geen antwoord op jouw vraag gevonden? Stuur dan een mailtje naar info@dutchscrunchies.nl of stuur een DM via Instagram (@dutchscrunchies). Heb je een vraag over je bestelling? Vergeet je ordernummer niet te vermelden! 

 

Bestellingen

Ik heb een bestelling geplaatst, wat nu?
Zodra je een bestelling geplaatst hebt, gaan wij daarmee direct aan de slag. Je zult een bevestigingse-mail ontvangen in je mailbox. Gooi deze niet meteen weg, maar bewaar hem ten minste totdat je je bestelling in huis hebt! Zodra je pakketje verzonden is, krijg je daar ook een mailtje over, waar ook je factuur bij zit. 
Je wordt dus goed op de hoogte gehouden. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden. Bestellingen die in het weekend zijn gedaan, kun je op zijn vroegst op dinsdag thuis verwachten. In de maanden juli en augustus kan het tot 5 werkdagen duren tot je bestelling is verstuurd. Je krijgt een e-mail als je bestelling is verstuurd.  

Ik heb mijn bestelling niet binnen 3 werkdagen in huis, wat moet ik doen?
Wij hebben geen invloed op PostNL en kunnen dus nooit garanderen dat je je bestelling ook echt één dag na de verzending in huis hebt. Wacht geduldig af en neem na 8 werkdagen contact met ons op, zodat we een oplossing kunnen zoeken. Houd ook in drukke perioden rekening met een langere levertijd, dus bestel op tijd als je zeker wilt zijn dat je bestelling op tijd bezorgd wordt. 

Kan ik mijn bestelling ook als cadeautje in laten pakken?
Elke bestelling wordt leuk ingepakt! Het is mogelijk de bestelling direct te laten verzenden naar het adres van degene aan wie je het geeft, want je factuur ontvang je per e-mail. Op deze manier kan degene voor wie het cadeautje is de prijzen niet zien. 

Kan ik bestellingen retourneren?
Ja, dat kan. Check hiervoor wel even onze pagina over verzenden en retourneren hier

 

Over de producten

Zitten er metalen neusstrips in de mondkapjes?

Nee dat niet. De mondkapjes zijn in twee verschillende maten verkrijgbaar (mannen- en vrouwenmaten). Deze horen goed te passen bij de meeste mensen.

Kan er een filter in de mondkapjes?

Nee, maar de mondkapjes zijn wel gevoerd! 

Hoe kan ik de mondkapjes wassen?

Je kan de mondkapjes wassen tot 60 graden. Doe ze niet in de droger. 

Hoe houd ik de wasbare wattenschijfjes mooi?

Maak de wattenschijfjes voor en na gebruik nat. Was ze altijd in een waszakje in de wasmachine op 30 of 40 graden. Doe ze niet in de droger. Je kan de wattenschijfjes ook met de hand uitwassen.  

 

© 2020 - 2022 Dutch Scrunchies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel