Verzenden, retourneren en herroepingsrecht

Verzenden

Zodra je een bestelling bij dutchscrunchies.nl hebt afgerond, gaan wij er direct mee aan de slag! Je pakketje wordt binnen 2 werkdagen door ons verstuurd. 99% van alle pakketjes past door de brievenbus, bij producten zoals sjaals wordt het een pakketje. Als we je pakketje op de bus hebben gedaan, krijg je daar nog een bevestigingsmail over. Je kan het pakketje na ontvangst van je bevestigingsmail tussen 1-2 werkdagen in huis verwachten. Dit kan natuurlijk variëren, afhankelijk van de drukte bij PostNL. Houd hier dus rekening mee.

We rekenen binnen Nederland €2,95 verzendkosten. Dit is voor een pakketje zonder Track & Trace. De risico's bij het verzenden zonder Track & Trace zijn voor de koper. Bij grotere bestellingen, zoals sjaals, rekenen we €4,95 verzendkosten omdat dit een pakket is met Track & Trace. Voor bestellingen vanaf €49,95 binnen Nederland brengen wij geen verzendkosten in rekening.

We rekenen voor een pakketje naar België €9 verzendkosten. Dit is voor een pakketje met Track & Trace. Voor bestellingen vanaf €49,95 naar België brengen wij geen verzendkosten in rekening. Bij pakketjes naar België kan het 1 of 2 werkdagen langer duren voordat jij het pakketje hebt ontvangen. Houd je track & trace code goed in de gaten!

 

Retourneren

Toch niet tevreden met je bestelde producten? Bij Dutch Scrunchies kan je je producten retourneren. De voorwaarden hiervoor zijn dat je het pakketje binnen 14 dagen na ontvangst hebt aangemeld als retour, en dat het pakketje nog eens 14 dagen later teruggestuurd is. De producten moeten ongedragen zijn en in de originele verpakking zitten. Zorg dat je je ordernummer en naam vermeld in het pakketje. De retourzending is voor eigen risico en de verzendkosten zijn voor de koper.

Meld je retour door een mail te sturen naar info@dutchscrunchies.nl met daarin je naam, ordernummer en reden van retour. Wij sturen dan jou het retourlabel toe. 

Na ontvangst van de retourzending zullen wij het bedrag binnen 14 werkdagen terugboeken op je rekening. 

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 2,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dutchscrunchies.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Download hier ons herroepingsformulier.

© 2020 - 2022 Dutch Scrunchies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel